Short stories

Fictief en Thematisch

Schrijven is altijd een van mijn grootste hobby’s geweest. Het schrijven van verhalen breidde zich uit naar gedichten en voor ik het wist zat ik als kind uren lang aan mijn bureau.

Naarmate ik ouder werd ontwikkelde ik een interesse in bloggen. Ik begon met schrijven voor diverse online platformen binnen mijn interesse gebied. Hier maakte ik kennis met de speelse, informele manier waarmee ik mijn ervaringen op gebied van Lifestyle&Travel kon delen.

Mijn voorliefde voor fictie, het schrijven van thematische verhalen, karakterisering is echter nooit weg gegaan. In mijn short stories benader ik vaak onderwerpen die dichterbij mij hebben gestaan of die ik van maatschappelijk belang vind.

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: